In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

4 tips voor ‘groene’ relatiegeschenken met een duurzame uitstraling

Strandtas bedrukkenHet warme weer is nu echt helemaal doorgebroken. De terrassen zitten vol, de barbecues hebben in veel tuinen voor het eerst gesmeuld en de flessen zonnebrand vliegen over de toonbanken. De zomer is nog niet officieel aangebroken maar lang duurt dat niet meer. Als we nu één kleur moeten noemen die bij dit prachtige weer en de natuur past dan is dat natuurlijk groen! Daarom geven wij u in dit artikel tips voor de beste “groene”, en dus duurzame, relatiegeschenken.

1. Walra strandlaken

Strandlaken bedrukkenDit geschenk is uiteraard onmisbaar met dit prachtige weer. Het Walra strandlaken is 90 bij 170 centimeter en is leverbaar in diverse kleuren. Of u nu naar het strand gaat of gewoon naar het zwembad, het Walra laken is uitermate geschikt om mee te nemen. Daarnaast is het laken gemaakt van duurzaam ringgesponnen katoen. Dit soort katoen is veel minder milieubelastend dan normaal katoen en draagt zo bij aan een meer duurzaam product.

2. Juten strandtas

Deze moderne en hippe strandtas is gemaakt van jute. De tas heeft aan de binnenkant een kunststof binnenzijde en een katoenen voorvak. Hiermee is de tas een uitstekend duurzaam relatiegeschenk. Met de 2 ruime hengels is de tas te dragen over de schouder maar ook aan de hand. Een praktisch geschenk dus om bijvoorbeeld mee te nemen naar het strand! De tas is daarnaast te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

3. Koeltas seat

De koeltas is vanzelfsprekend een leuk en praktisch relatiegeschenk waar u veel profijt van zult hebben. Maar behalve dat deze tas uw voedingsmiddelen koel houdt is de tas ook om te toveren tot een zitplaats! Handig voor op het strand bijvoorbeeld! De koeltas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is uiteraard ook geschikt om te laten bedrukken. Op deze manier maakt u ook nog eens eenvoudig en goedkoop reclame. De tas is gemaakt van duurzaam isolerend materiaal en is daarmee een verantwoord product.Koeltas bedrukken

4. Water ventilator

Waarschijnlijk is dit geschenk niet het eerste relatiegeschenk waar u aan denkt. De water ventilator is, zoals de naam al doet vermoeden, een ventilator die water oppompt en vervolgens heel fijn verstuift. Op deze manier “sprayt” de ventilator als het ware kleine waterdruppeltjes. Ventilator bedrukkenHeerlijk dus om mee af te koelen tijdens de warme zomermaanden. De ventilator heeft een inhoud van 300 ml en wordt geleverd inclusief 2 “UM3” batterijen. Ook de ventilator is te bedrukken naar keuze. Op deze manier zorgt u voor een positieve associatie bij uw relaties wanneer uw geschenk hen helpt het hoofd letterlijk koel te houden.

Behalve de bovengenoemde geschenken zijn er uiteraard nog veel meer duurzame relatiegeschenken te vinden op onze website. Mocht u vragen hebben of advies willen over relatiegeschenken dan kunt u uiteraard gerust even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

 

Back to top