In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

4 gele relatiegeschenken om het zonnetje in huis te halen

Speciaal om het zonnetje wat extra in huis te halen behandelen we vandaag alleen maar gele relatiegeschenken. Zo zorgt u op een leuke en originele manier voor een zonnige en vrolijke sfeer op de kantoren van uw relaties en partners. Zo is het haast nog leuker om een relatiegeschenk te geven dan te krijgen!

Anti-stress figuur keverGele artikelen bedrukken kever

Het oude vertrouwde model van de Volkswagen Kever, maar dan nu als anti-stress figuur! Het anti-stressfiguur in de vorm van de VW Kever is een leuk geschenk voor autoliefhebbers. Door de unieke vorm is het anti-stressfiguur zeer geschikt als weggever op beurzen en open dagen. Maar ook als kleiner relatiegeschenk misstaat deze kever niet. De kever is een grappige manier uw relaties te helpen een rustmomentje in te bouwen in hun drukke dagelijkse leven.

Lanyard met klemgesp

De lanyard met klemgesp is een praktische weggever op beurzen en open dagen. De lanyard is 2-delig; met een koord voor om de nek en een deel om uw sleutels aan te hangen. De lanyard heeft een veiligheidssluiting en metalen karabijnhaak. Zo kunt u eenvoudig al uw sleutels bewaren op één plek. Tegelijkertijd raakt u een keycord vele malen minder makkelijk kwijt dan bijvoorbeeld uw sleutelbos. De Lanyard is er in vele vrolijke kleuren waaronder ook geel en is te bedrukken met een opdruk naar keuze.

De opvouwbare frisbee

Gele artikelen bedrukken bodysafe frisbee

De opvouwbare frisbee is een leuk geschenk voor jong en oud en zorgt gegarandeerd voor urenlang sleepplezier. De opvouwbare frisbee kan daarnaast gemakkelijk worden opgevouwen in het bijpassende hoesje. Frisbees zijn ideaal om te gebruiken op het strand of op andere plekken met veel ruimte. De frisbees zijn daarnaast in veel verschillende vrolijke kleuren te bestellen en zijn door het grote oppervlak uitstekend geschikt om te laten bedrukken. Zo wordt de frisbee een leuke en sportieve reclamedrager!

Bodysafe Beach

Op het strand, tijdens de vakantie of met een evenement is het makkelijker om uw persoonlijke spullen in een bodysafe op te bergen en bij u te dragen. De bodysafe heeft een halskoord met veiligheidssluiting, een scharnierdeksel en een rubber ring, waardoor de bodysafe waterdicht is. Zo voorkomt u schade aan uw persoonlijke eigendommen en hoeft u deze nooit meer onbewaakt ergens achter te laten.

Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit ons ruime assortiment aan gele relatiegeschenken. Voor een beter beeld van wat wij allemaal voor u kunnen betekenen adviseren we u een kijkje te nemen op onze website. Mocht u nog vragen hebben of graag advies willen over het bestellen van het juiste relatiegeschenk neemt u dan gerust even contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en behoeften helpen wij u graag verder bij het vinden van het juiste geschenk!

Back to top