In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3x ultieme hygiëne artikelen om de verspreiding van virussen te beperken

Het is een zeer onzekere tijd. Al maanden gaan wij samen de strijd aan tegen Covid-19. Ons grootste wapen tegen de virus is goede hygiëne en voldoende afstand. Ieder individu probeert zich hier zo goed mogelijk aan te houden en gelukkig zijn er diverse hulpmiddelen die hierbij kunnen helpen. De meest belangrijke hulpmiddelen die helpen bij een goede hygiëne lichten wij speciaal voor u uit in dit blogartikel.

 

Handzeep bedrukken

De handen wassen met uw eigen zeep

Eén van de basisregels van onze gezondheidsinstelling is het regelmatig wassen van de handen. Niet gek aangezien verspreiding van ziekteverwekkers het meest voorkomt via de handen. Door de handen te wassen met stromend water en zeep worden de ziekteverwekkers zo veel mogelijk verwijderd.

Waar u wel voor dient op te passen bij het wassen van uw handen is dat u niet een te harde zeep gebruikt. Hierdoor wordt de talglaag van uw huid aangetast en ook dat is niet goed voor de gezondheid. Het liefst gebruikt u hiervoor een milde zeep dat niet te hard is voor de huid, zoals de Made in Holland handzeep. Deze zeep kan vaker gebruikt worden en heeft een mindere impact op de talglaag. Bovendien is het flesje zeer compact waardoor deze ook gemakkelijk meegenomen kan worden.

 

Handgel bedrukken

Handgel met 70% alcohol

Wanneer het wassen van de handen niet mogelijk is, is een andere optie om de handen te reinigen door middel van een handgel. De Made in Holland handgel bevat 70% alcohol. Dit helpt de bacteriën op de handen te doden en gaat daarmee de verspreiding van virussen tegen. Het voordeel van handgel ten opzichte van zeep is dat de handgel altijd en overal gebruikt kan worden, dus ook wanneer er geen kraan of water in de buurt is. Bovendien is het flesje zeer compact en kan deze gemakkelijk mee in de tas, de auto etc.

 

Reinigingsspray bedrukken

Reinigingsspray voor iedere oppervlakte

Naast het reinigen van de handen is ook het reinigen van de omgeving ontzettend van belang. Nu kunt u natuurlijk niet met een heel ontsmettingskit lopen om uw bureau of tafel te reinigen. Deze compacte Made in Holland reinigingsspray bevat 70% alcohol. Hiermee doodt u bacteriën en virussen en gaat u de verspreiding hiervan tegen.  Wanneer u dit flesje laat bedrukken met uw logo en/of tekst is het een praktisch en zeer welkome geschenk voor iedere doelgroep.

Naast deze top drie van reinigingsartikelen zijn er nog veel meer hygiëne artikelen die ingezet kunnen worden als promotieartikel of relatiegeschenk. Voor een persoonlijk advies op maat kan je altijd contact met ons opnemen.

Back to top