In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3x items voor een vakantie in eigen land

Het is volop zomer en afgelopen week mochten we zelfs genieten van tropische temperaturen. De vakantie naar de zon hebben we niet nodig. Dit jaar kunnen we genieten van ons eigen mooie landje. Hier valt zoveel te beleven. Stuur ook uw relaties dit jaar op ontdekkingsreis in eigen land. Wij zetten speciaal voor u de meest plezante items voor een vakantie in eigen land op een rijtje.

Genieten op het waterZwemband bedrukken

Met de temperaturen rond de dertig graden is het eerste dat we opzoeken het water. Er gaat immers niets boven deze natuurlijke vorm van verkoeling. Verras uw relaties daarom met een vrolijke zwemband. Of het nou in het zwembad is of in de zee, dobberen in het water is nog nooit zo lekker geweest. De zwembanden zijn er in alle stijlen, van de trendy unicorn tot het vrolijke watermeloen design. En het toffe is dat u ook de zwemband kunt laten bedrukken met een eigen tekst of logo voor een optimaal resultaat.

Waterfles bedrukkenHydratatie met waterflessen

Een andere vorm van verkoeling is het water daadwerkelijk in het lichaam te krijgen. In alle drukte van een zomerse dag vergeten we vaak voldoende water te drinken. Goede hydratatie is nodig om het lichaam koel te houden. Dat is zeker geen overbodige luxe wanneer we tropische temperaturen halen. Verras uw relaties daarom met een bedrukte waterfles. Deze is gemakkelijk mee te nemen in de tas, waardoor u op ieder moment van de dag kunt genieten van een slok water.

Tip: kies ook eens voor een isoleerfles. In deze thermosflessen blijft het water extra lang koel.

Ontdek het land op uw eigen E-bikeCombinatiedeals

Er gaat toch niets boven de frisse wind dat door uw haren waait wanneer u door de prachtige landschappen van ons land fietst. Dat fietstochtje wordt extra lekker wanneer u deze maakt op een e-bike. Heeft u geen E-bike? Wellicht dat de Combinatiedeals dan wel wat voor u zijn. Wanneer u nu relatiegeschenken laat bedrukken en u kiest uit één van de Combinatiedeals dan ontvangt u hierbij ook een E-bike. Een leuke en onmisbare luxe voor de zomer in eigen land!

Benieuwd naar nog meer inspiratie voor de zomer? Bekijk onze zomerse relatiegeschenken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top