In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3x geschenken voor een onvergetelijke jaarwisseling

De tijd vliegt voorbij. Over een aantal dagen staan we weer met een hapje in de ene hand en een glas champagne in de andere hand te toosten op een gelukkig Nieuwjaar. Een plezant moment om al uw relaties, zowel zakelijk als privé, te verrassen met een uniek geschenk voor een onvergetelijke jaarwisseling. De drie leukste geschenken zetten wij voor u op een rijtje.

Cava set met persoonlijke inscriptieCava set graveren

Wat is een oud en nieuw viering nou zonder een zalig glas mousserende wijn? De cava set is daardoor een perfect geschenk om cadeau te geven tijdens het eindejaar. In de stijlvolle houten kist zit een fles Jaume Serra Cava Brut (750 ml) en twee champagneglazen. Op zichzelf is het al een elegant cadeau om weg te geven, maar u kunt er ook een persoonlijke touch aan geven door de glazen te laten graveren. Laat bijvoorbeeld de namen van uw relaties en het jaartal op de glazen graveren voor een onvergetelijk aandenken aan deze avond.

Tip: u kunt ook kiezen voor een wijnkist bedrukt met uw logo en/of tekst. Deze kunt u zelf vullen met een wijn naar keuze.

Kaasplankje bedrukkenPersoonlijk borrelplankje

Bij een glas wijn hoort natuurlijk een smakelijk borrelplankje. Het zou toch extra plezant zijn om uw relaties wat werk uit handen te nemen door een persoonlijk borrelplankje mee te nemen naar het evenement. Het plankje kunt u zelf vullen met kazen, olijven en andere overheerlijke borrelhapjes. Wanneer het borrelplankje langzaamaan leeg raakt zal ook de bedrukking van uw logo en/of tekst duidelijker in beeld komen. Een plezante verrassing voor uw relaties dat hun nog jarenlang bij zal blijven.

Wellness giftset voor een frisse startBadset bedrukken

Een ander geschenk waarmee u zeker een schot in de roos schiet is een geschenk voor na de eindejaarsviering. Een zalige wellness gifset zal voor de nodige ontspanning zorgen bij uw relaties, waarna zij fris en fruitig het nieuwe jaar kunnen beginnen. U kunt kiezen voor een luxe Ritualspakket, maar denk ook eens aan een luxe wellness set bedrukt met uw eigen logo en/of tekst. Dit persoonlijke geschenk zal zeker gewaardeerd worden en zorgen voor een grote impact.

Meer inspiratie?

Bent u opzoek naar nog meer tips voor het eindejaar. Neem een kijkje in het assortiment eindejaarsgeschenken of blader door onze eindejaar magazine. Uiteraard kunt u bij vragen of voor een persoonlijk advies op maat altijd contact met ons opnemen.

Back to top