In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3 top speakers - Wat zijn de voor- en nadelen?

Van Tommorowland tot Vestival dit seizoen kon iedereen weer genieten van een scala aan muziekfestivals en is er voor ieder wat wils. Dit festivalgevoel wil men zo lang mogelijk vasthouden en dat kan met bijvoorbeeld een bluetooth speaker waar zij de leukste nummers zelf nog een keer kunnen afspelen. Als ondernemer kunt u hier slim op inspelen door uw relaties een bedrukte speaker te schenken, maar welke speaker kiest u? In dit overzicht zetten wij alle voor- en nadelen van diverse speakers op een rijtje.

Bluetooth Speaker DesignBluetooth speaker design

De naam zegt het al. Bij de bluetooth speaker design gaat het allemaal om het design. Het unieke vorm van de speaker maakt dit een ware eye-catcher in iedere ruimte. Ook de sensor toch control knoppen komen de speaker ten goede. Hierdoor heeft de speaker geen knoppen die uitsteken, maar blijft het strakke design netjes behouden. Naast het prachtige design is de speaker ook voorzien van een ingebouwde Li-Polymer batterij voor extra lang luisterplezier, tot wel 4 uur.

Het enige nadeel van de bluetooth speaker design is het formaat, waardoor deze wel mooi in een huiskamer, op het bureau of in een wachtruimte staat, maar niet gemakkelijk mee te nemen is voor onderweg.

Speaker bedrukkenSpeaker Vibration

De speaker Vibration heeft daarentegen wel een compact formaat, waardoor deze gemakkelijk meegenomen kan worden. De speaker heeft een unieke werkwijze. Hiermee speelt u namelijk geen muziek af vanaf een kabelaansluiting of bluetooth. Het muziek wordt afgespeeld door middel van trillingen. Wanneer u muziek op uw telefoon afspeelt en deze op de speaker legt wordt het geluid luider en kan iedereen genieten van de muziek. Een leuke bedrukte gadget waar iedereen wat aan heeft.

Helaas betekent de werkwijze van de speaker wel dat de telefoon op de speaker moet blijven liggen wanneer je muziek wilt afspelen. Tussendoor telefoneren, appen etc. is dan niet mogelijk.

Bluetooth speaker StreetBluetooth speaker bedrukken

Ook de bluetooth speaker Street is een speaker dat gemakkelijk meegenomen kan worden. Helemaal dankzij het polskoord dat aan de speaker vast zit. Met de speaker kunt u tot 2 uur lang non-stop genieten van uw eigen muziek. Afspelen kan eenvoudig via bluetooth, maar het is ook mogelijk om muziek af te spelen via een flashdrive.

De bluetooth speaker kan opgeladen worden door middel van een USB kabel. Helaas is de speaker niet voorzien van indicatielampjes, waardoor het visueel niet zichtbaar is wanneer deze volledig is opgeladen.

Benieuwd naar alle andere bluetooth speakers? Bekijk het volledige assortiment speakers om te bedrukken met uw logo. Een leuk en origineel item, waar u zeker een groot bereik mee zult hebben. 

Back to top