In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3 tips voor een succesvolle inzet van bedrukte sleutelhangers

Op iedere beurs en opendag zie je ze wel verschijnen; de bedrukte sleutelhangers. De kleine weggever is een succesvol promotiemiddel dat altijd een plekje wint aan de sleutelbox van uw doelgroep. Toch weten veel ondernemers niet waar ze moeten beginnen bij het bedrukken van sleutelhangers. Wij helpen u graag een stuk op weg met deze drie tips.

Kies voor een passend designSleutelhanger Crystal bedrukken

De keuze in de verschillende soorten sleutelhangers is enorm, waardoor het soms lastig wordt om een keuze te maken. Het belangrijkst is dat u eerst een goed beeld heeft waar u de sleutelhanger voor wilt inzetten.

Wilt u deze bijvoorbeeld gebruiken om toe te voegen aan een mailing, dan ontkomt u er niet aan om een lichtgewicht sleutelhanger te selecteren met een plat design, zoals de sleutelhanger Crystal.

Gaat u de sleutelhanger inzetten als weggevertje op een beurs, dan wilt u juist een sleutelhanger waarmee uw naam blijft hangen. De sleutelhanger dient dan een uniek design te hebben en eventueel verschillende functies, zoals de sleutelhanger Trio die ook als lampje en flesopener gebruikt kan worden.

Sleutelhanger met flesopener bedrukkenDe boodschap

Net zoals de keuze van de sleutelhanger is ook de boodschap erg belangrijk en sterk afhankelijk van wat uw doel precies is. De sleutelhanger is een vrij compact artikel, waardoor het drukvlak ook niet enorm zal zijn. Toch bevat deze genoeg plek om een logo en eventueel een tekst op te laten drukken.

Wanneer uw doel is om naamsbekendheid te verhogen, dan raden wij aan om te kiezen voor een opdruk van uw logo of bedrijfsnaam. Door u enkel te beperken tot één van de twee kunt u deze extra groot op de sleutelhanger laten zetten. Hierdoor valt het extra goed op en blijft uw naam langer hangen.

Wilt u de bedrukte sleutelhanger inzetten als promotiemiddel voor een speciale actie. Dan is het wellicht leuk om een stapje verder te gaan dan enkel een opdruk van uw logo. Kies er dan bijvoorbeeld voor om de sleutelhanger met een leuke quote of pay-off te laten bedrukken. Hierdoor vestigt u extra aandacht op uw actie.

Zorg voor het juiste momentCustom made sleutelhanger

Een origineel relatiegeschenk is een perfect middel om uw naamsbekendheid en merkherinnering mee te verhogen. Het bedrukte geschenk is een herinnering aan een bepaald moment, een beurs of ander evenement. Niet alleen uw bedrukte sleutelhanger is dus van belang, maar ook het geefmoment.

Staat u bijvoorbeeld op een beurs, dan is het wellicht interessanter om de sleutelhanger niet op voorhand al uit te delen. Ga eerst een gesprek aan met de klant en verras hem daarna met uw eigen sleutelhanger. Het bedrukte relatiegeschenk is dan een herinnering aan het gesprek.

Persoonlijk advies

Wilt u ook sleutelhangers inzetten als relatiegeschenk? Neem een kijkje in het assortiment sleutelhangers en laat u verrassen. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Back to top