In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3 tips voor een effectieve werkdag aan het strand

Thuiswerken en flexwerken zijn luxes die steeds meer werkgevers aanbieden. Een dagje thuiswerken tijdens een warme zomerdag kan dus ook gelijk staan aan een dagje aan het strand werken. U moet natuurlijk altijd bereikbaar zijn en goed kunnen functioneren. En daar gaan wij u mee helpen. Voor deze slimme werknemers en levensgenieters hebben wij 3 artikelen op een rijtje gezet, die u niet kan missen tijdens een werkdag aan het strand.

De beste powerbanks, zodat u altijd bereikbaar bentPowerbank bedrukken

Als u buiten aan het werk bent is het natuurlijk wel zo prettig dat u goed bereikbaar bent voor uw klanten, partners en collega’s. Op het strand zal u niet zo snel een stopcontact tegenkomen, dus is een powerbank de beste oplossing om uw mobiel opgeladen te houden. De powerbanks hebben een compact formaat en zijn daardoor handig om mee te nemen. U kunt ook kiezen voor een solar charger, deze blijven opgeladen door het zonlicht. Zo hoef u zich dus nooit zorgen te maken om een lege batterij.

Zonnebrandset bedrukkenZonder zonnebrand is een dagje strand geen pleziertje

Een lege batterij is niet het enige waar u zich zorgen om moet maken. Als u de hele dag lekker aan het werk bent op het strand, moet u in alle drukte niet vergeten u zelf in te smeren met zonnebrand. Het is niet alleen vervelend werken met verbrande plekken, maar is vooral erg slecht voor de gezondheid. Denk daarom tijdens een werkdag aan het strand ook goed aan uzelf. U kunt uzelf voorzien van een tube zonnebrandcrème, maar u kunt er ook voor kiezen om volledige zonnebrand set mee te nemen, zodat u op alles voorbereid bent en zorgeloos kunt doorwerken.

Oortjes om te kunnen focussenOordopjes bedrukken

Niks is zo vervelend tijdens het werken dan dat u steeds afgeleid wordt door prikkels op u heen. Met oortjes kunt u uzelf afzonderen en u op uw werk focussen. Zeker op het strand zijn er behoorlijk wat prikkels waardoor u snel afgeleid kunt worden. Daarom is het des te belangrijker om hier gebruik van te maken. Het maakt niet uit welk type oordopjes u gebruikt, de standaard oordopjes, bluetooth oordopjes of koptelefoons, alles helpt mee om het geluid te dempen. U kunt ook kiezen voor oordopjes in een koker of in een doosje, zodat u ze na gebruik netjes kunt opbergen zonder dat er zand in komt.

Zoekt u naast deze leuke artikelen nog meer van dit soort artikelen. Bezoek dan gerust onze website of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. U bent op afspraak uiteraard ook welkom op onze showroom in Oud-Turnhout.

Back to top