In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3 stormparaplu’s om de herfst mee door te komen

Tijdens de herfst komen we het allemaal tegen, een heerlijk nazomerzonnetje, een hevige regenbui of zware windstoten. Met de juiste kleding en accessoires bent u op iedere weersverwachting voorbereid.  De paraplu is één van de accessoires die zeker niet mag ontbreken en is daarom ook een populaire weggever in het najaar. Wij zetten speciaal voor u de drie topparaplu’s op een rijtje.

Senz original stormparapluSenz bedrukken

De stormparaplu’s van senz zijn het meest populair onder de stormparaplu’s. Dat is uiteraard ook niet zo gek aangezien de paraplu bestand is tegen windstoten tot ca. 100 km/uur. Bovendien is het aerodynamisch design er ook één dat tussen de menigte uitspringt. Dit maakt de senz original stormparaplu met bedrukking een uitstekend relatiegeschenk om weg te geven aan zakenrelaties, personeel en klanten. Naast de original kunt u ook kiezen voor een kleiner opvouwbaar model dat gemakkelijk in de tas past of een extra grote XL variant waar u samen met u partner onder kunt lopen.

Tip: bekijk de gehele senz collectie en kies voor een stormparaplu dat precies bij u past.

StormparapluStormparaplu bedrukken

Een ander zeer populaire stormparaplu zit u hiernaast. Het design van de paraplu geeft precies aan waarom dit één van de toppers is. De stormparaplu is bestand tegen harde windstoten, maar ziet eruit als een traditionele golfparaplu. Het geheim van de stormparaplu zit zich in de dubbele nylonlaag, waardoor de wind door deze laag wordt geleid. Bovendien zorgen de stijlvolle kleuren ervoor dat de paraplu bedrukt met uw logo een zeer elegant geschenk is om weg te geven aan zakelijke relaties.

Stormparaplu Neon AutomaticStormparaplu Neon Automatic bedrukken

De Neon Automatic voegt weer een andere dimensie aan het lijstje toe. Deze stormparaplu is namelijk verkrijgbaar in opvallende neonkleuren, dat vooral de jongere doelgroep zeker zal aanspreken. Naast het opvallende en stijlvolle design is de paraplu ook zeker bestand tegen stevige windvlagen. Dit heeft de stormparaplu te danken aan de speciale veer dat voorkomt dat de paraplu omklapt. Omdat de paraplu voorzien is van een gebogen houder is de deze ingeklapt ook goed te gebruiken als wandelstok.

Bent u benieuwd naar de andere paraplu’s? Neem een kijkje in het assortiment waar u keuze heeft uit meer dan 60 paraplu’s en vind het geschenk dat bij u past. Het is tevens mogelijk om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies op maat. 

Back to top