In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3 relatiegeschenken voor regenachtige dagen

Tijdens de herfstachtige dagen zitten het merendeels van uw doelgroep waarschijnlijk binnen, maar wist u dat dit ook een goed moment is om uw juist een goede promotionele of branding actie op te zetten. Wij laten u in dit artikel zien dat u met leuke en praktische geschenken kunt opvallen tijdens regenachtige dagen.

Handwarmers als promotieartikelHandwarmer bedrukken

Omdat het overgrote deel van uw doelgroep waarschijnlijk lekker binnenzit en de warmte opzoekt, is dit ook een goed moment om een grote mailing uit te zetten. Stuur uw klanten en relaties bijvoorbeeld een leuke brief of flyer en stuur hierbij een leuk geschenk mee. Denk bijvoorbeeld aan de handwarmer. Dit opwarmende geschenk is een populaire weggever in het najaar en past bovendien gemakkelijk door de brievenbus. Uw klanten en relaties zullen verrast zijn met deze gadget.

Daarnaast zijn er ook talloze andere geschenken die u kunt toevoegen aan uw mailing. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte pennen, post-it mapjes en sleutelhangers. Lees ook ons blogbericht over mailingen en laat u inspireren.

Stormparaplu bedrukkenStormparaplu bedrukt met logo

Voor de echte ‘die-hards’ die toch door weer en wind naar buiten gaan, is een praktisch geschenk als een stormparaplu een zeer welkome. De stormparaplu’s zijn er in allerlei soorten en maten. Voor een luxe en stijlvolle geschenk kunt u kiezen voor de stormparaplu’s van Senz, maar er zijn ook genoeg andere stormparaplu’s die bestand zijn tegen zware windstoten.

Door de stormparaplu te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst is het een uniek promotiemiddel waar u uw naamsbekendheid mee kunt verhogen. Het herhaaldelijk gebruik zorgt ervoor dat uw bedrukking regelmatig in beeld komt en de merkherinnering wordt verhoogd.

Speelgoed bedrukkenSpeelkaarten bedrukken

Vooral de kleintjes verdienen extra aandacht tijdens deze stormachtige dagen. Normaal zouden zij lekker buiten spelen met vriendjes, maar nu zullen zij in huis vermaakt moeten worden. Door uw relaties te verrassen met bedrukt speelgoed levert u uw bijdrage en komt uw naam/logo in een positief daglicht te staan.  

In het ruime assortiment kunt u kiezen uit allerlei speelgoed. Het meest populair tijdens regenachtige dagen zijn toch wel de teken en knutselspullen. Ook de familiespellen doen het altijd goed, denk bijvoorbeeld aan een mikadoset of bedrukte speelkaarten.

Met deze drie geschenken valt u zeker op tijdens de grijze dagen, maar uiteraard zijn er nog veel andere geschenken die het ook erg goed doen in het najaar. Onze adviseurs staan altijd klaar met een persoonlijk advies op maat. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Back to top