In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3 redenen om te kiezen voor een opvouwbare tas als promotieartikel

Het succes van een goed relatiegeschenk of promotieartikel zit ‘m in verschillende aspecten. Vaak is deze gerelateerd aan de doelstelling die u als organisatie heeft. Wilt u bijvoorbeeld wouwfactor creëren, dan kunt u uitpakken met een luxe high-tech gadget. Wilt u nog jarenlang onder de aandacht komen met uw promotieartikel, dan kunt u het beste kiezen voor een praktisch gebruiksartikel. Het opvouwbare tasje valt in de laatste categorie, maar is om nog veel meer redenen een perfect geschenk om in te zetten. Wij zetten alle voordelen van een opvouwbaar tasje als promotieartikel voor u op een rijtje.

Praktisch gebruiksartikelOpvouwbare tas bedrukken

Zoals eerder aangegeven is het opvouwbare tasje een praktisch gebruiksartikel. De reden waarom dit goed werkt als relatiegeschenk of promotiemiddel is simpel. Het tasje is een item dat steeds opnieuw door de ontvanger gebruikt kan worden. Wanneer u het tasje laat bedrukken met uw logo of naam zou dat betekenen dat ook uw naam en logo herhaaldelijk in beeld komt. Het promotieartikel levert hiermee een positieve bijdrage aan de herinneringswaarde van uw merk. Op termijn zal dit ook een bijdrage leveren aan een verhoging van de naamsbekendheid.

Zichtbaar op iedere winkeldag

Het opvouwbaar tasje is een item dat in iedere winkelstraat gebruikt wordt. Het mooie hiervan is dat deze vol staan met andere mensen. Uw boodschappentas met opdruk wordt dus niet alleen door de ontvanger gezien, maar ook door de menigte eromheen. Het bereik met dit promotieartikel is dus hoger dan u in eerste instantie zou denken. In veel steden zijn de winkels ook zeven dagen per week open, waardoor u in principe ook zeven dagen per week zichtbaar kunt zijn.

Opvouwbare katoenen tas bedrukkenVerschillende opdrukmogelijkheden

De opvouwbare tasjes zijn er in allerlei kleuren en designs. Zou kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een opvouwbaar katoenen tasje voor een duurzame uitstraling. De opvouwbare tassen kunnen op diverse wijzen bedrukt worden. Vaak wordt deze op het etui bedrukt zodat uw logo en/of tekst goed zichtbaar is wanneer het tasje is opgevouwen. Wanneer u voor een opvouwbaar tasje zonder etui kiest, kunnen wij deze zo laten bedrukken dat uw opdruk zowel opgevouwen als uitgevouwen goed zichtbaar is.

Als u meer vragen heeft over de mogelijkheden van opvouwbare tasjes of meer inspiratie wenst, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of een kijkje nemen in ons assortiment tassen.

Back to top