In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3 praktische geschenken voor de jeugdbeweging

Op 20 oktober staat alles in het teken van de Dag van de Jeugdbeweging. Dit is dé dag dat in heel Vlaanderen wordt gevierd dat duizenden mensen zich iedere dag inzetten om kinderen en jongeren een leerzaam jaar te bezorgen met veel spel en plezier. Deze dag kan natuurlijk niet voorbijgaan zonder relatiegeschenken. Toon waardering voor iedereen die zich inzet en geeft bedrukte gadgets en geschenken weg. Wij zetten de meest leuke en praktische geschenken op een rij.

NotitieboekNotitieboek bedrukken

Een veelgebruikt en zeer effectieve weggever is een bedrukt notitieboekje. Deze is zowel voor de organisatoren als voor de leden een bruikbaar geschenk. Wanneer het notitieboekje wordt gecombineerd met een bedrukte pen is deze direct te gebruiken om bijvoorbeeld aantekeningen in op te schrijven. De notitieboek is er in allerlei soorten en maten. Hierdoor vindt u altijd een boekje dat precies bij uw jeugdbeweging aansluit. Het boekje is ook zeer geschikt om in te zetten voor ledenwerving, want wie wilt er nou geen handig notitieboekje in huis hebben.

Petten bedrukkenPetjes en caps

Een ander zeer originele, maar praktische weggever zijn petjes. Ook deze zijn er in zoveel verschillende stijlen, zodat u altijd een cap vindt in het model en de kleur dat precies bij uw past. Laat de petten bedrukken met de naam van uw jeugdbeweging en schenk deze aan alle leden. Hierdoor ontstaat er uniformiteit en verbondenheid dat de onderlinge band versterkt. Naast de caps kunt u uiteraard ook t-shirts bedrukken met naam en/of logo.

EHBO setEHBO set bedrukken

Ook de EHBO setjes zijn welkome geschenken op de Dag van de Jeugdbeweging. Je kunt nooit goed genoeg voorbereid zijn. Wanneer er iemand valt tijdens een sportevenement komt dit praktische geschenk zeker van pas. U kunt kiezen voor een uitgebreide EHBO set voor de organisatoren en spelleiders, maar u kunt ook een compact EHBO setje bedrukken en deze weggeven aan alle leden. Zo zijn zij thuis ook goed voorbereid op kleine ongevallen.

Naast deze drie toppers zijn er nog talloze andere geschenken die u kunt inzetten als weggever tijdens de Dag van de Jeugdbeweging. Denk bijvoorbeeld aan een leuke sleutelhanger gegraveerd met de namen van de leden. Dit persoonlijke geschenkje wordt zeker gewaardeerd en is een blijvende herinnering aan het evenement.

Wij helpen u graag met de zoektocht naar de perfecte weggever voor de Dag van de Jeugdbeweging. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijke advies en een vrijblijvende offerte op maat.

Back to top