In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3 must-have relatiegeschenken voor de herfst

Op 22 september gaat de herfst officieel van start. Helaas werd het land iets eerder getroffen door herfstige buien en koudere temperaturen. Het is daarom ook niet zo gek om nu alvast uw relatiegeschenken voor de herfst in te slaan. Wanneer u deze op het juiste moment weggeeft zullen de praktische gadgets en geschenken zeker goed ontvangen worden door uw relaties. Wij zetten speciaal voor uw de populairste herfstgeschenken op een rij.

Stormparaplu bedrukkenStormparpalu’s

Uiteraard hoort de paraplu in dit lijstje thuis. De bedrukte paraplu is al jarenlang een populair relatiegeschenk om weg te geven in het najaar. Het artikel wordt overigens niet alleen in de herfst veel gebruikt, maar kan eigenlijk het hele jaar door van pas komen. Een stormparaplu met logo is net een wat luxere variant om weg te geven aan uw relaties. De stormparaplu’s van bijvoorbeeld Senz zijn wel bestand tegen windstoten tot 120 km/uur. Daar komen uw relaties wel een aardig herfststormpje mee door.

Tip: naast paraplu’s zijn ook bedrukte poncho’s populaire geschenken om weg te geven, bijvoorbeeld bij de uitgang van een beurs of open dag.

Massagepad bedrukkenHandwarmers

In de winter wordt de bedrukte handwarmer vaak weggegeven als promotieartikel, maar ook in de herfst is dit een onmisbare gadget voor uw relaties. Zeker wanneer er door de regen gefietst of gelopen wordt kunnen de handen wel een warmteboost gebruiken. De handwarmers worden met één klik volledig opgewarmd en zijn dan direct klaar voor gebruik.

U kunt ook kiezen voor een massagepad met waterparels. Deze is zowel warm als koud te gebruiken en geeft een uniek gevoel wanneer u deze tegen de huid drukt. De massage pad met waterparels is ook zeer geschikt voor sporters.

ThermosbekersTravelmok bedrukken

Een ander geschenk dat uw relaties warmte geeft tijdens de koude najaarsdagen is de thermosbeker. Geeft de bedrukte thermosbeker cadeau bij een bestelling of tijdens een leuke actie en uw relaties zullen zeker positief verrast zijn met dit unieke extraatje. Dankzij de thermosbeker kunnen zij altijd en overal genieten van een warme kop verse koffie of thee. Daar komen zij de herfst zeker goed mee door.

De thermosbekers zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt kiezen voor een volledige set met bekers of een compacte travelmok voor inde auto.

Wilt u nog meer inspiratie op doen? Bezoek onze showroom in Turnhout of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. 

Back to top