In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3 innovatieve relatiegeschenken als promotiemiddel

We leven in een tijd waar technische ontwikkelingen sneller gaan dan het licht. De ‘nieuwste van de nieuwste’ smartphones worden om de haverklap geïntroduceerd en er komen steeds meer slimme oplossingen voor huishoudelijk gebruik. Waar bijvoorbeeld enkele jaren drones nog als onbetaalbaar en exclusief werden beschouwd, heeft elke hobbyist er tegenwoordig eentje in de garage staan. Ook op het gebied van kantoor- en werkartikelen gaan de ontwikkelingen snel. Speel hier met uw relatiegeschenken op in! Lees verder om meer te weten te komen over de drie leukste innovatieve relatiegeschenken van dit moment.

1. USB ventilatorVentilator bedrukken

Na een halve dag werken wordt de lucht van een kantoor vaak wat muf en ervaart men een ‘inkakmomentje’. Een raam openzetten doet dan wonderen. Maar met warm weer is het wellicht ook prettig om een portable ventilator te hebben, zoals deze hippe USB ventilator. Deze kunt u in het dichtstbijzijnde USB-poortje steken en aanzetten. Zo gaat u gedurende de dag fitter aan het werk! Het is een leuk promo-artikel om weg te geven aan relaties of op beurzen. Het promotiemateriaal bedrukken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Powerbank bedrukken2. Powerbank Basic

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone. Zoals bekend kunnen deze tegenwoordig veel meer dan alleen bellen, en ze zijn enorm multifunctioneel. Met een smartphone kun je naast bellen onder andere chatten, fotograferen, internetten en navigeren in de auto. Een dergelijk toestel gaat daarom vaak nog geen dag mee zonder de batterij op te laden. Hoe handig is het dan om een powerbank mee te nemen in de tas? Zo kunt u altijd en overal uw telefoon opladen en heeft u geen zorgen meer over een lege batterij. De powerbank basic is daarom een mooi en functioneel relatiegeschenk om weg te geven. Uiteraard kunnen wij deze powerbank bedrukken met uw logo, zodat het een uniek geschenk wordt!

3. Virtual reality brilVR bril bedrukken

U ziet het steeds vaker voorbij komen: een virtual reality bril. Deze innovatieve en high tech bril laat u perfect de 3D-ervaring beleven. Deze exclusieve bril behoort tot de luxe relatiegeschenken en is daarom extra leuk om te schenken aan lange termijn relaties. Ook is deze gadget tof om te gebruiken bij innovatieve presentaties of een demo waarbij u een beleving wilt overbrengen. Succes gegarandeerd!

Bent u op zoek naar speciale relatiegeschenken? Bekijk dan ons online assortiment voor inspiratie. Heeft u alsnog vragen of wilt u meer informatie over bepaalde producten ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van een juiste keuze!

Back to top