In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3 geschenken voor om fietsen naar het werk te stimuleren

Fietsen is goed voor het milieu en ook zeer goed voor de gezondheid. Hierdoor is het een perfect vervoersmiddel om naar het werk te gaan. Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat u minder snel ziek wordt en fitter en energieker op het werk verschijnt. Toch pakken heel veel Belgen nog de auto naar het werk. Wij zetten 3 fietsgeschenken op een rijtje om fietsen naar het werk te stimuleren.

Altijd bereikbaar met de telefoonhouder BikeTelefoonhouder bedrukken

Met de telefoonhouder Bike weet u zeker dat u uw relaties blij verrast. De telefoonhouder is dankzij het verstelbare systeem op iedere fiets te bevestigen. De houder wordt aan het stuur bevestigd door een constructie van plastic klemmen en metalen schroeven. Het rubber voorkomt eventueel schuiven. De telefoonhouder is eenvoudig te bevestigen. Deze klus heeft u binnen enkele minuten geklaard. Met deze mobiele telefoonhouder bent u bereikbaar tijdens het fietsen, heeft u altijd een navigatie bij de hand en kunt u gemakkelijk muziek opzetten tijdens het fietsen. Bovendien blijft u tijdens het bedienen van uw telefoon ook nog eens veilig!

Fietszadelhoes bedrukkenNooit meer een natte bips met de fietszadelhoes

De fietszadelhoes is een leuk item om uit te delen aan uw medewerkers. De hoes is een ideaal hulpmiddel tegen een nat zadel en geeft een leuk detail aan iedere fiets. De fietszadelhoes doet het geweldig op evenementen, op scholen, bij stations en in steden. Bedrukt met logo of met tekst zal de vrolijk gekleurde hoes zeker opvallen. De fietszadelhoes is er in verschillende kleuren en past zo altijd bij uw bedrijf. Met de bedrukte fietszadelhoes komt u nooit meer met een natte broek aan op het werk. U kunt ook kiezen voor een mooie poncho’s of paraplu’s om droog aan te komen op uw werk.

Altijd een bandenplakset bij de handBandenplakset bedrukken

De bandenplakset is een origineel en zeer praktisch geschenk voor al uw zakelijke relaties of eigen medewerkers. De bandenplakset voor de fiets bestaat uit lijm, twee bandenlichters, twee ventieldopjes, twee ventielslangetjes, een schuurplaatje en vier plakkers. Kortom, alles wat u nodig heeft om een band te plakken. Wanneer uw relaties in het bezit zijn van dit geschenk hoeven zij niet naar de fietsenmaker om hun band te laten plakken. Bovendien kunt u met dit setje altijd zelf de band plakken en hoeft u niet meer uren te laat komen op het werk.

Zoekt u naast deze leuke fietsartikelen nog meer leuke weggevers om fietsen naar het werk te stimuleren? Neem een kijkje in het speciale assortiment fietsartikelen of neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat. 

Back to top