In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3 alternatieven voor het plastic tasje

In Wallonië geldt nu al enige tijd een verbod op plastic tasjes. Het verbod in Wallonië is nog maar de start. Ook in Brussel en Vlaanderen zullen de plastic tasjes verboden worden. Hiermee volgt België onze buurlanden Frankrijk en Nederland, waar het verbod op plastic tasjes al enige tijd geldt. In deze landen hebben ze al goede oplossingen bedacht en wij zetten speciaal voor u de 3 beste alternatieven voor de plastic tasjes op een rij.

Papieren tas bedrukkenPapieren tassen

Eén van de belangrijkste alternatief is de papieren tas. Veel grote retailers zijn hier al mee gestart, maar ook voor de kleinere ondernemer is dit perfect toe te passen. De papieren tassen hebben een strak design en bedrukt met uw logo krijgt deze een luxe uitstraling. Dit zullen uw relaties zeker waarderen. Bovendien is de papieren tas recyclebaar, waardoor het een zeer verantwoorde keuze is.

Tip: kies voor de Glossy tas voor een exclusievere uitstraling. De Glossy tas is ook leverbaar in diverse kleuren waardoor deze goed kan aansluiten bij uw huisstijl.

Opvouwbare tassenOpvouwbare tas bedrukken

De plastic tassen worden vaak na eenmalig gebruik weggegooid. De grootschalige vervuiling dat de tassen veroorzaakte is één van de redenen voor het verbod op plastic tassen. De opvouwbare tas is dan ook geen verrassende alternatief. Het voordeel is dat deze tassen gemaakt zijn van stevige materialen, waardoor ze keer op keer gebruikt kunnen worden. Bovendien kunnen de tassen opgevouwen worden tot een compact formaat, waardoor deze eenvoudig in de tas past.

Katoenen tassenKatoenen tas bedrukken

Een ander duurzaam alternatief is de katoenen tas. De katoenen tassen zijn helemaal van nu. Met de unieke bedrukkingen wordt dit ook een trendy accessoire dat iedereen wilt hebben. Wees daarom extra creatief met uw bedrukking. Kies bijvoorbeeld voor het bedrukken van uw logo in combinatie met een leuke quote. De katoenen tassen zijn gemaakt van duurzame materialen en gaan extra lang mee. Dat maakt de tas ook het perfecte alternatief voor de plastic tassen.

Tip: kies ook voor een jutten tas voor een zomerse look in het voorjaar.

Dit zijn volgens ons de drie beste alternatieven voor de plastic tassen waarmee u uw relaties nog steeds van optimale service kunt voorzien. Wees goed voorbereid en investeer nu alvast in MVO en duurzame alternatieven voor de plastic tasjes.

Neem ook een kijkje in het totale assortiment tassen voor nog meer inspiratie of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. 

Back to top