In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3 aandachtspunten om op in te spelen tijdens wereldmilieudag

Op 5 juni is het wereldmilieudag, een wereldwijd evenement om mensen bewuster te laten worden van hoe belangrijk het milieu is voor onze wereld. Aan ons als ondernemer om hier de eerste stap in te zetten. Wij zetten 3 belangrijke pijlers op een rijtje, waar wij als ondernemers op in kunnen spelen.

Plastic soepDopper bedrukken

Een van de meest besproken punten met betrekking tot milieu is de plastic soep dat tot op de dag van vandaag een flinke bedreiging is voor de oceanen en waterlevens. Om de plastic soep te verminderen zijn er al veel maatregel genomen. Denk bijvoorbeeld aan het verbod op gratis plastic tasjes. Als ondernemer kan hier slim op ingespeeld worden door uw relatie een herbruikbaar tasje bedrukt met uw eigen logo en/of tekst te schenken.

Een andere grote vervuiler zijn de PET flessen. Ook hiervoor zijn goede alternatieven op de markt te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Dopper drinkfles en de flesjes van Join the Pipe, waarmee u niet alleen het plastic afval verminderd maar ook een bijdrage levert aan de watervoorzieningen in derde wereldlanden.

Douche zandloper bedrukkenDuurzaam gebruik van water

Water uit de kraan is voor ons vanzelfsprekend, maar dat is niet voor iedereen in de wereld zo. Door slimme tools te gebruiken kunt u het dagelijks gebruik van water flink verminderen. Eén van deze tools is de douche zandloper. Ongemerkt besteden we best veel tijd onder de douche. De douche zandloper zorgt ervoor dat u niet langer dan 5 minuten douchet. Wist u dat u met een jaar lang vijf minuten minder lang douchen per dag ongeveer € 75 per persoon per dag bespaart? Een win-win situatie!

EnergiegebruikSolar charger bedrukken

Ook het energiegebruik is een belangrijk punt om aan te kaarten tijdens wereldmilieudag. Veel ondernemingen maken al gebruik van duurzame energie van bijvoorbeeld zonne-energie. Ook voor het opladen van kleiner apparatuur kunt u gebruik maken van duurzame energiebronnen. De solar charger is hier een uitermate geschikte gadget voor. De solar charger is over het algemeen een duurzame variant van de solar charger. Er leuk om met eigen bedrukking weg te geven aan klanten, partners en relaties.

Bent u opzoek naar een duurzame weggever voor wereldmilieudag? Neem een kijkje in het volledig assortiment duurzame geschenken en laat u inspireren.

Back to top