In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Black Friday Korting!

Black Friday deal

Vrijdag pas Black Friday? Niet bij ons! Deze hele week kunt u profiteren van onze Black Friday Deal. Bij bestelling van uw relatiegeschenken ontvangt u van ons een korting t.w.v. € 34. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is de actiecode 'Friday34' vermelden in uw winkelmandje. De korting wordt dan meteen voor u verrekend. Dat is nog eens makkelijk!  

 


Actiecode: Friday34

 

Voorwaarden: Geldig van 23-11-2021 t/m 28-11-2021 bij bestellingen met opdruk en met een minimale waarde van €350 (excl. BTW). Niet geldig i.c.m. andere acties, actiecodes, kerstpakketten, Dopper of reeds geplaatste en lopende orders, en reeds overeengekomen prijzen in lopende offertes. Maximaal één actiecode per klant.Inspiratie nodig? Ontdek de populaire thema's:

Eindejaar brochureEindejaarbrochure » BrievenbusgeschenkenInspiratie voor door de brievenbus » EindejaarsgeschenkenInspiratie voor het eindejaar » KerstgeschenkenInspiratie voor de kerst »
 
 Bekijk onze top 50 relatiegeschenken »

 

Back to top