In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Vergeet uw gadgets voor de beurs niet

Bij het organiseren van een beurs moet er aan veel dingen gedacht worden, naast de stand, aankleding en personeel zijn ook de beurs gadgets van groot belang. Vaak zijn het ook dit soort leuke weggevertjes die de bezoekers naar de stand trekken. Een maal op de stand kunt u een leuk gesprek met ze aangaan en ze als afsluiting een leuk beurs geschenk meegeven. Wanneer u de beurs gadgets  laat bedrukken met uw naam, logo en/of originele tekst, is dit een blijvende herinnering aan het leuke gesprek dat zij met u hebben gehad. Bovendien levert het ook nog een grote bijdrage aan het verhogen van uw naamsbekendheid.

Kies voor beursartikelen die passen bij uw identiteit

In het assortiment vindt u weggevers in alle soorten en maten. Van pennen tot paraplu’s en powerbanks tot sleutelhangers, echt alles is hier te vinden. Belangrijk bij het kiezen van de juiste beurs geschenk is dat deze moet passen bij de identiteit die u als bedrijf of organisatie wilt uitstralen. Wanneer u bijvoorbeeld kracht wilt uitstralen kunt u het beste kiezen voor een bedrukte powerbank. Bent u een onderneming dat zich vooral richt op vrouwen, dan is een bedrukt beautyartikel misschien wel een goed idee. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een geschenk dat voor iedereen toegankelijk is, zoals een bedrukte pen, en deze bedrukken met een persoonlijke boodschap.

Beursgeschenken inzetten als eye-catcher

Beursartikelen worden vaak alleen ingezet als weggever aan klanten en prospects, maar wist u dat uw promotiemateriaal voor de beurs ook kunt inzetten als eye-catcher. Een grote vaas op pot gevuld met custom made sleutelhangers trekt zeker de aandacht van uw bezoekers. Maar u kunt bijvoorbeeld ook een beurskast volledig ‘bekleden’ met uw eigen bedrukte schrijfwaren. Dit geeft een uniek effect waar voorbijgangers nog lang en geïnteresseerd naar blijven kijken. Bovendien is het een zeer originele gespreksopener en haalt u de voorbijganger wellicht wel binnen als klant.

Uw beursartikelen bestelt u eenvoudig online

Wat u qua beurs promotiemateriaal ook wenst, alles is direct online te bestellen. Naast het gewenste aantal en kleur kunt u hier ook opgeven hoe u het artikel wilt laten bedrukken. Wanneer wij u bestelling hebben ontvangen, sturen wij u een digitale drukproef op. Hierop is precies te zien hoe de beurs gadget er met uw bedrukking uitziet. Pas wanneer deze helemaal naar wens is laten wij de artikelen bedrukken. Vaak heeft u deze al binnen acht werkdagen in huis.

(21 artikelen gevonden)

Pagina's

Back to top