Paraplu’s bedrukken in kleine oplage

Wilt u paraplu’s bedrukken in een kleine oplage? Dat kan bij Van Helden. Onze relatiegeschenken met logo zijn al vanaf 10 stuks te personaliseren en te bedrukken. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld alleen paraplu’s met logo aan uw favoriete relatiegeschenken geven of deze uitdelen als onderdeel van een specifieke campagne. Ook ZZP’ers en eenmanszaken kunnen dankzij de kleine oplage profiteren van een uniek en praktisch zakelijk geschenk, zonder dat hiervoor een groot budget nodig is.

(10 artikelen gevonden)

Bedrukte paraplu’s in kleine aantallen bestellen

Bedrukbare paraplu’s zijn een populair relatiegeschenk omdat iedere ontvanger hier blij van wordt. U heeft de keuze uit verschillende soorten, maten, kleuren en oplages waardoor er altijd een model is dat past bij de uitstraling van jouw bedrijf en je wensen. Dankzij het ruime assortiment kun je onder andere stormparaplu’s bedrukken, opvouwbare paraplu’s bedrukken of poncho’s bedrukken. Deze zijn zeer geschikt om uit te delen tijdens outdoor evenementen. 

Meer naamsbekendheid met paraplu met logo

Een paraplu met logo wordt op straat door zeer veel mensen gezien. Deel deze bijvoorbeeld uit aan uw medewerkers zodat veel mensen kennismaken met uw bedrijf. Ook als u een klein team hebt en dus slechts een klein aantal paraplu’s wilt laten bedrukken met uw logo kan de bedrukte paraplu al zorgen voor grootse resultaten. Een bedrukte paraplu gaat namelijk overal mee naartoe, van de supermarkt tot op reis. Bij Van Helden kunt u paraplu’s goedkoop bedrukken in iedere gewenste oplage, met alleen uw bedrijfslogo of bijvoorbeeld ook een slogan, bedrijfsnaam of persoonlijke tekst.

Waardering uitspreken met een bedrukte paraplu

Met een zakelijk geschenk spreekt u uw dank en waardering uit naar goede zakelijke relaties of uw medewerkers. Of u nu een grote onderneming hebt of als freelancer werkt, het is belangrijk om op deze manier uw netwerk te bedanken en iets voor uw klanten of zakenrelaties te doen. Een relatiegeschenk wordt zeer gewaardeerd omdat het altijd leuk is om iets te krijgen. Door uw relatiegeschenken in kleine aantallen te laten bedrukken dragen deze ook bij aan uw bedrijfsdoelen door de kracht van herhaling. Uw zakenrelatie is eerder geneigd om u te bellen wanneer er zich kansen voordoen. 

Paraplu bedrukken in kleine oplage: eenvoudig en snel online geregeld

Bij Van Helden personaliseer u uw bestelling gemakkelijk met uw eigen logo, tekst of slogan. Daarnaast bieden wij een gratis digitale proefdruk zodat u zeker weet dat uw paraplu’s met opdruk er precies zo uit komen te zien als u voor ogen hebt. Uw bestelling wordt altijd snel verzonden. Weet je niet zeker welke bedrukte producten je wilt bestellen of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste paraplu’s? Neem contact op met onze medewerkers voor een advies op maat.