Paraplu’s goedkoop bedrukken

Goedkoop paraplu’s bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een persoonlijke tekst of slogan doet u bij Van Helden. Een paraplu is een uitstekend relatiegeschenk, of u nu een groot bedrijf hebt of als freelancer werkt. Het is belangrijk om regelmatig uw dank en waardering uit te spreken naar zakelijke relaties toe met een mooi en praktisch geschenk. Bedrukte relatiegeschenken met logo zorgen ervoor dat uw zakenrelatie vaak aan uw bedrijf denkt en eerder geneigd is om iets voor u terug te doen!

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Naamsbekendheid vergroten met goedkope paraplu’s

Een bedrukte paraplu komt op veel plekken. Even door de regen naar de supermarkt, onderweg van en naar kantoor en in het weekend langs de zijlaan van het voetbalveld: door bedrukte paraplu’s weg te geven kunt u er zeker van zijn dat uw logo door een groot aantal mensen wordt opgemerkt! De bedrukte paraplu zal vaak gebruikt worden, want in ons kikkerlandje regent het ieder seizoen wel. Het bedrukken van een paraplu geeft u niet alleen de mogelijkheid om uw logo te plaatsen, maar u kunt ook kiezen voor een tekst, uw bedrijfsnaam of slogan. Daarnaast heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende kleuren en modellen. Laat bijvoorbeeld opvouwbare paraplu’s bedrukken, stormparaplu’s bedrukken of golfparaplu’s bedrukken.

Goedkope paraplu’s met opdruk voor iedere doelgroep

Doordat Nederland een onvoorspelbaar klimaat heeft, kan iedereen zeer regelmatig een paraplu gebruiken. Hierdoor is het geven van een paraplu als relatiegeschenk een uitstekend plan, want iedere ontvanger maakt hier gebruik van. Of u nu uw zakelijke relaties wilt verrassen na een goede samenwerking of op zoek bent naar goedkope bedrukte paraplu’s als weggevertje op een beurs, ze vallen altijd goed in de smaak. Het maakt niet uit of uw doelgroep bestaat uit mannen van 50+ met een hoog inkomen of alleenstaande moeders van 20 jaar. U zit altijd goed met een paraplu als relatiegeschenk.

Goedkoop paraplu’s bedrukken? Bestel online

Bij Van Helden bestelt u bedrukte en gepersonaliseerde paraplu’s in iedere gewenste oplage. Deel bijvoorbeeld opvouwbare paraplu’s of andere outdoor geschenken uit tijdens een outdoor evenement of doe een luxe stormparaplu cadeau aan zakenrelaties uit het buitenland. Er zijn ontelbaar veel geefmomenten voor een paraplu met logo. Bij Van Helden heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment. Wilt u een deskundig advies over de mogelijkheden? Wij geven u graag een persoonlijk advies op maat. Zo kunt u de paraplu’s onder andere op één of meerdere segmenten bedrukken en volledig personaliseren.

Neem contact met ons op als u voor het bestellen meer informatie wilt hebben.