0
Lundi - vendredi, 8 à 17 heures
014 - 400 643

Waarom kiezen voor made in Europe relatiegeschenken?

Samen kiezen we steeds vaker voor duurzaam. Dit zien we niet alleen terug in ons dagelijks leven, maar ook in het bedrijfsleven. Hierbij wordt er steeds vaker gekozen voor duurzame oplossingen en zo ook voor duurzame relatiegeschenken. Een belangrijke om over na te denken is de ecologische voetafdruk. Made in Europe relatiegeschenken spelen hier een grote rol in. Waarom dat zo is? Dat vertellen wij u graag in dit blogartikel.

Kleinere ecologische voetafdruk

De ecologische voetafdruk is een term dat aangeeft wat het totale oppervlak van de aarde is dat u direct en indirect gebruikt voor uw onderneming of product. In deze oppervlakte berekening wordt ook de bijbehorende CO2 uitstoot in kaart gebracht. Dankzij de ecologische voetafdruk ontstaat er een duidelijk beeld van wat wij van de aarde vragen en of we er niet te veel van vragen.

Stilolinea pennen

Wanneer er wordt gekozen voor made in Europe relatiegeschenken wordt uw ecologische voetafdruk ook verkleind. Uw relatiegeschenken hoeven bijvoorbeeld niet meer ingevlogen te worden, waardoor de CO2 uitstoot ook velen malen lager is.

Regionale vakmanschap

Naast de ecologische voetafdruk staan made in Europe relatiegeschenken ook bekend om hun vakmanschap. Ieder detail wordt streng onder de loep genomen en er wordt gebruik gemaakt van regionale grondstoffen. Zo zijn bijvoorbeeld de Italiaanse pennen van Stilolinea uitgerust met Duitse langschrijfvullingen. Daarnaast staan deze relatiegeschenken, van grondstof tot aflevering, onder toezicht van strenge Europese regels. U heeft met made in Europe geschenken dus altijd de zekerheid van een hoogwaardige en duurzame kwaliteit.

Dopper bedrukkenMeer dan een relatiegeschenk

Het aanbod made in Europe relatiegeschenken is zeer divers. Naast klassieke bestsellers, zoals Parker en Stilolinea, vind u hier ook innovatieve nieuwkomers, zoals de Dopper en Correctbook. Deze innovatieve relatiegeschenken zijn meer dan een cadeau, ze leveren naast blijdschap bij uw relaties en een verhoging van uw naamsbekendheid ook een bijdrage aan een betere wereld.

Zo steunt u bijvoorbeeld met Dopper schonere oceanen en meren en gaat u de strijd aan tegen de plastic soep en draagt u met de aanschaf van Correctbook een steentje bij aan de strijd tegen analfabetisme in Afrika en maakt u onderwijs in deze landen toegankelijker.

Voor iedere organisatie is er een passend duurzaam relatiegeschenk te vinden. Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top