Lampes & Outils

Ne laissez pas vos clients et vos relations "dans le noir". Étonnez-les avec une lampe, imprimée de votre logo et/ou de vos coordonnées d'entreprise. De cette manière, votre relation se rappellera de votre nom même aux moments les plus sombres ! Vous avez le choix entre différents types de lampes. Idéal pour promouvoir votre entreprise. Nous pouvons bien entendu imprimer le nom de votre entreprise, votre logo et/ou votre texte sur vos objets publicitaires. 

Gepersonaliseerd gereedschap voor een groot bereik

Gereedschap is een praktisch geschenk dat bij iedere klus boven water wordt gehaald. Of het nu om een klein klusje gaat of een grote verbouwing, met bedrukt gereedschap slaat u de spijker op zijn kop. Helemaal wanneer u het gereedschap met logo en/of tekst laat bedrukken. Door het frequent gebruik van het gereedschap komt de bedrukking herhaaldelijk in beeld, waardoor uw naamsbekendheid wordt vergroot. Het is ook leuk om het gereedschap te bedrukken met een persoonlijke boodschap als “zet ‘m op handige Harry.” Of je kan je gereedschap met reclame bedrukken, hiermee valt u zeker op en wordt u bij iedere klus herinnerd.

Ruime keuze uit diverse zaklampen, multitools en meer

In het assortiment vind u talloze handige tools om uw relaties te schenken. Het gereedschap varieert van handige hulpmiddelen, zoals schroevendraaiers en hobby messen tot complete gereedschapsets. Het gereedschap is een nuttig relatiegeschenk en wordt voor zowel klusjes binnen- als buitenshuis gebruikt. Wij kunnen al het gereedschap bedrukken met uw logo en/of tekst. Op zoek naar meer? Laat dan een handige multitool graveren voor klussers en avonturiers. Dit is één compact artikel met meerdere functies.

Verras uw relaties met uniek gereedschap met logo en/of tekst

Al uw relatiegeschenk gereedschap en tools kunt u direct en eenvoudig online bestellen. Tijdens uw online bestelling kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn m.b.t. kleur, aantallen etc. Wilt u uw gereedschap bedrukken in een speciale kleur? Bedrukking in uw PMS kleuren is mogelijk! Daarnaast is het ook mogelijk om bij een selectie van de artikelen het gereedschap met naam te laten graveren. Zo heeft u zeker een uniek geschenk in hand voor iedere relatie.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een digitale drukproef ter goedkeuring. Pas nadat u hier akkoord op heeft gegeven zullen wij de bedrukkingproces starten. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen u tevens voorzien van een drukproef vooraf en een offerte op maat.