Made in Europe

Voir tous les cadeaux promotionnels produits en Europe ici.
 

(234 articles trouvés)

Pages

Het aanbod van Made in Europe relatiegeschenken

Zowel ondernemers als consumenten houden zich steeds bewuster bezig met de herkomst van producten. Men wil steeds vaker weten waar een product vandaan komt. Dat is natuurlijk niet gek, aangezien we allemaal een eerlijke en bewuste keuze willen maken. Made in Europe is één van de labels waarmee u direct kunt zien waar een artikel vandaan komt. Het aanbod van ‘made in Europe’ promotieartikelen is zeer divers. U kunt er alles vinden: van Stilolinea pennen tot Dopper waterflessen. Deze relatiegeschenk zijn geproduceerd in Europa en hebben dus een minder grote footprint dan andere artikelen.

Prijs en kwaliteit. Het totaalpakket

Voor een lange tijd leeft er de illusie dat relatiegeschenk met een Europese herkomst duur zijn. Dit is een illusie die wij snel de wereld uit kunnen helpen. Inmiddels zijn de productieprocessen in Europa zo geavanceerd, dat dit alles veel sneller en ook goedkoper gaat. Bovendien hebben producten uit Europa al een streepje voor, doordat hier bij de ontwikkeling van het product al bewust rekening wordt gehouden met de Europese wet- en regelgeving.

Daarnaast is ook de productie van Europese promotieartikelen minder belastend voor het milieu. Denk bijvoorbeeld aan de vermindering van CO uitstoot doordat artikelen niet ver vervoerd hoeven te worden.

Made in Europe: een bewuste keuze

‘Made in Europe’ is dus niet zomaar een label om aan een relatiegeschenk te hangen. Made in Europe staat voor de duurzaamheid en economische ontwikkeling van het continent. Als ondernemer maakt u hier een bewuste keuze voor. Met deze keuze laat u zien wat u bijdrage is binnen MVO en door de relatiegeschenken uit te delen aan klanten en relaties brengt u dit ook op een unieke manier naar buiten. De herkomst van de Europees vervaardigde producten zijn altijd transparant en de fabrikant staat voor Europees kwaliteit

Wij dragen zorg voor uw Made in Europe relatiegeschenken

In de ruime collectie van Made in Europe promotieartikelen en relatiegeschenken vindt u altijd een geschenk dat bij u en uw doelgroep past. Wanneer u uw keuze heeft kunnen maken, kunt u eenvoudig en snel online uw bestelling plaatsen. Hier kunt u ook aangeven wat uw wensen zijn voor de bedrukking of gravering van het relatiegeschenk. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij u een digitale drukproef versturen. Hierop kunt u precies zien hoe uw bedrukte relatiegeschenk eruit komt te zien. Zo weet u zeker dat u een geschenk ontvangt dat volledig aan uw wensen voldoet.