Verres & Tasses

Bouteilles d'eau, gourdes et tasses avec l'impression. Les verres et tasses avec l'impression de votre logo et/ou nom son les cadeaux populaires. De plus en plus d'entreprises et d'organisations choisissent ce cadeau d'affaires. 

(347 articles trouvés)

Pages

Zet de reclame fles en andere drinkwaren in tijdens evenementen

Een fles met tekst, naam of logo is het perfecte promotiemateriaal. U stimuleert hiermee niet alleen een gezonde levensstijl, maar dankzij het herhaaldelijk gebruik blijft u ook langer onder de aandacht. De gepersonaliseerde flessen hebben een modern en kleurrijk design, waardoor deze het zeer goed doen als relatiegeschenk op beurzen, festivals en andere outdoor evenementen. De ontvangers zullen dit verfrissende geschenk met open armen ontvangen en uw naam komt in een positief daglicht te staan.

Laat mokken en flessen bedrukken en word er bekend mee

Niet alleen de bedrukte flessen doen het goed als relatiegeschenk, maar ook de mokken zijn steeds populairder geworden. Met de bedrukte mokken en theeglazen heeft u een handig geschenk in handen waarmee u heel koffie- en theedrinkend België bereikt. Daarnaast kunt u ook kiezen voor luxe geschenken, zoals wijngeschenken. Het assortiment drinkwaren is heel divers. Voor iedere doelgroep vindt u een passend geschenk.

Uw bedrukte drinkwaren bestelt u eenvoudig online

Welk drinkwaar u ook wilt aanschaffen, alles is direct online te bestellen. Op onze webshop maakt u gemakkelijk uw keuze en kunt u precies aangeven hoe u deze wilt laten bedrukken. Wanneer u uw bestelling heeft verstuurd, ontvangt u een digitale drukproef van ons. Hierop kunt u precies zien hoe uw bedrukte fles of mok eruit komt te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent en akkoord heeft gegeven, gaan wij de drinkwaren bedrukken. Op deze manier bent u altijd verzekerd van het beste resultaat dat precies aan uw wensen voldoet.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om de vragen te beantwoorden en u een persoonlijk advies op maat aan te bieden.